T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu

Erdinç ÖNCEL - Okul Müdürü

    

     Müdürümüz aslen Eskişehir´li olup Ankara’da doğdu.İlk ve Ortaokul eğitimini Ankara ve İstanbul’da, lise eğitimini ise İstanbul ili Bakırköy ilçesinde tamamladı.Ankara Gazi Üniversitesi E.S.Eğitim Fakültesi İşletme Öğretmenliği bölümünü başarı ile tamamladı.1997 yılında İstanbul-Başakşehir-Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak atandı.2002 yılında Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.2005 yılında Küçükçekmece-Çamlıkaltı İlköğretim Okulu’nda Kurucu Müdür olarak görev aldıktan sonra Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı görevine devam etti. 2009 yılında Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu’nda Müdür Başyardımcılığı görevini yaparken girdiği müdürlük sınavında başarılı olarak 01.02.2010 tarihinde Küçükçekmece-700.Yıl Osmangazi İlköğretim Okulu’na asaleten Müdür olarak atandı ve 23.09.2014 tarihine kadar bu görevini başarı ile sürdürdü. 23 Eylül 2014 tarihinde isteğe bağlı atama ile Küçükçekmece İMKB Yavuz Sultan Selim Ortaokulu´na müdür olarak atanarak 31 Temmuz 2023 tarihine kadar bu görevine devam etti.

 

     31 Temmuz 2023 tarihinde asaleten Toki Erdem Beyazıt Ortaokulu müdürlüğüne atanmıştır.

     
    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aylıkla ödüllendirme ile çok sayıda takdir, teşekkür, başarı belgesi, üstün başarı belgesi ve ödül ile taltif edilmiştir. Uluslararası projeler kapsamında Almanya,Belçika,Hollanda,İngiltere,İspanya,İtalya ve Macaristan´a giderek ülkelerin eğitim sistemlerini inceleme fırsatı bulmuştur.


     Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim Dalı- Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans programını başarı ile tamamlamıştır.