İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu

TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu

Adres
Atakent Mahallesi Soyak Olimpiakent Sitesi Prof. Aziz ERGİN Caddesi No9 Küçükçekmece/ İstanbul
Vizyon
Yetki ve sorumluluklarını karşılıklı güven içinde paylaşmış, önyargısız, herkesi kucaklayan, bireysel farklılıkları göz önünde bulunduran, akademik başarısı ve etkinlikleri ile farklılığını ve gücünü hissettiren, sürekli kendini yenileyen ve girişimci ruha sahip, oluşturduğu kültürle çevresine örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çevresine karşı duyarlı, dürüst ve uyumlu, ülkesine ve milletine yararlı, mutlu, başarılı, farkındalığı yüksek, kendini ifade edebilen, yaşadığı topluma katkıda bulunan, biz bilinci yüksek öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2009-2010 Eğitim- Öğretim Yılında Hizmete girmesine rahmen, kısa sürede SBS / Ortaöğretime geçiş sınav başarı ortalamaları ve deneyimli öğretmen kadrosu ile Küçükçekmece´nin en başarılı okulları arasındaki yerini almıştır. Ayrıca okulumuzun Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikaları bulunmaktadır.
Ulaşım
Sefaköy Metrobüs Durağında indikten sonra Sarı Başlıklı Minibüsler Soyak Olympiakent Sitesi B kapısından geçmektedir.Okulumuzun önünden geçen İETT otobüs hatları: 89 Atakent Mahallesi - Aksaray,141A Atakent Mahallesi - MECİDİYEKÖY,89 T Atakent Mahallesi- TAKSİM,98 T Atakent Mahallesi- BAKIRKÖY, 89 YB Atakent Mahallesi -BAKIRKÖY
Mevcut
Şehir